samenwerken

IKC de Toekomst interieur

INTERIEUR, LEREN

TUSSEN BOS EN WATER

verwonderen | verschil | vertrouwen | veiligheid | vrijheid in gebondenheid

Bakhuizen is centraal gelegen tussen bos en water. De locatie is omringd met bomen en kent een groot plein. In het nieuwe IKC komen basisschool de Toekomst en SKIK kinderopvang samen onder één dak. Het totale ontwerp is een verlengstuk voor het onderwijs.

Lees verder

De Twatine Gauw

WONEN

De Twatine in Gauw wordt verbouwd tot een woongebouw met acht appartementen. Om dit mogelijk te maken binnen het bestaande gebouw is er zo veel mogelijk rekening gehouden met de huidige draagstructuur. De appartementen variëren hierdoor op basis van indeling, maar ook in grootte (van ca. 55 tot 95 m2). Naast dat het gebouw een bijzondere achtergrond heeft, bevindt het zich op een prachtige locatie binnen het dorp Gauw met uitzicht over de landerijen, typerend voor het Friese landschap.

Lees verder