Nieuwbouw

IKC De Sjofar Apeldoorn

IKC De Sjofar – Apeldoorn

INTERIEUR, LEREN, Nieuwbouw

HOOFD – HART – HANDEN | GELUIDSGOLVEN

Wij zijn enorm blij en trots dat wij de architectenselectie van IKC De Sjofar te Apeldoorn hebben gewonnen! In opdracht van PCBO Apeldoorn en in samenwerking met Bixo Kinderopvang is het ontwerp verder uitgewerkt. De nieuwbouw huisvest in totaal ca. 325 leerlingen.

Mienskipsskoalle De Legeaën – Sibrandabuorren

INTERIEUR, LEREN, Nieuwbouw

DE VORMING VAN EEN ONTMOETINGSSCHOOL
In het schoolgebouw de Mienskipskoalle zijn onderwijs, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal en welzijnsactiviteiten voor kinderen samengevoegd. De nieuwe school past bij het type onderwijs, is toekomstbestendig en laat zich vooral als een prettig thuis aanvoelen.

Malmö Hus – Almere

Nieuwbouw, WONEN

Almere heeft in 2007 voor experimentele bouwprojecten een speciale strook grond van ca. 3 km lang gereserveerd tussen de spoorlijn en de Evenaar. Eén van de eerste projecten in deze strook is het Malmö Hus. Het huis, een project in het kader van duurzaamheid en energie met een bijzondere materialisatie, is uitgevoerd in houtskeletbouw. Het project kwam tot stand na een werkbezoek in naar het plaatsje Malmö in Zweden. Het bijzondere is dat he Malmö Hus het eerste Nederlandse woningproject met vier lagen in houtbouw.

de Treffer Gorredijk

De Treffer interieur – Gorredijk

INTERIEUR, LEREN

KINDCENTRUM EN BEWEEGSCHOOL

Op De Treffer wordt ieder kind gestimuleerd om zichzelf te zijn door, naast de benodigde lesstof, ruimte te bieden voor beweging, spelen, sporten en buiten zijn, eigen grenzen te leren kennen, authenticiteit te ontwikkelen, zelfredzaamheid te leren.

CBS de Borg Haren

CBS de Borg – Haren

LEREN, Uitbreiding

EEN ONTWERP VAN JAARRINGEN

CBS de Borg groeit al 10 jaar lang gestaag, waardoor uitbreiding noodzakelijk was. De verbouw | uitbreiding van ca. 1.235 m2 is onder te verdelen in een uitbreiding van 809 m2 en aanpassingen in het bestaande gebouw (het atrium en de entresol) van gezamenlijk 426 m2. Het BVO van de school in totaal is na de verbouwing ca. 2.400 m2.

MFA Swettehús Scharnegoutum

MFA Swettehûs – Scharnegoutum

ONTSPANNEN

GEBOUW PASSEND IN DORPS KARAKTER

Voor de nieuwbouw van een basisschool is na een architectenselectie verweven op basis van een schetsontwerp op een andere locatie in Scharnegoutum. Omdat de door de Gemeente Súdwest-Fryslân aangedragen locatie op veel weerstand vanuit het dorp stuitte is alsnog besloten nieuwbouw te plegen op de bestaande locatie van de basisschool. Maar omdat dit gebouw/locatie reeds was toegezegd aan het bestuur van het dorpshuis is door de Gemeente besloten een multifunctionele accommodatie te bouwen.