Woonhuis

Joure

Woonhuis

VRIJSTAAND IN JOURE

In een nieuwbouwwijk in Joure hebben we voor een particulier een ontwerp van een modern vormgegeven woonhuis gerealiseerd. Licht een ruimte zijn de uitgangspunten voor het ontwerp geweest. Dit is vertaald in de strakke moderne vormgeving met centraal in het huis, de open vide met glaspartij in het dak, waardoor er veel lichtinval is. Heldere zicht- en lichtlijnen.

LEES MEER

De strakke vormgeving kenmerkt zich aan de buitenkant door het stucwerk op de gevel, de grote raampartijen keramische dakpannen en aan de binnenzijde met o.a. een gietvloer en detaillering van elementen. De woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer, woonkeuken, bijkeuken, garage en carport. De hal vide geeft toegang tot de eerste verdieping, waar vier slaapkamers en badkamer zijn gesitueerd en op de tweede verdieping een ruimte vliering.

woonhuis Joure
  • Woonhuis
  • Joure
  • BVO: Vrijstaande woning
  • nieuwbouw

BOUWJAAR

2011

OPDRACHTGEVER

Particulier

DEEL DIT PROJECT:

Menu