Prestige

Emmeloord

Prestige

APPARTEMENTENCOMPLEX EMMELOORD
Onder de naam Prestige is in Emmeloord een opvallende woontoren met 18 appartementen en een woonlint met 30 appartementen gerealiseerd.

Dit unieke appartementencomplex is gerealiseerd op loopafstand van het centrum. De woongebouwen hebben ieder een eigen karakter. Het verbindende element tussen de gebouwen wordt gevormd door het voor de bewoners toegankelijke, riante en sfeervol ingerichte tuindek op de 1e verdieping. Onder het tuindek is parkeergelegenheid voor de bewoners. Alle appartementen hebben een op de zon georiënteerd balkon of terras.

Prestige is ontworpen op basis van de eisen van Woonkeur, het nieuwe certificaat voor nieuwbouw woningen met ruim voldoende woontechnische kwaliteit.

De toren is een markant herkenningspunt met een koperen dak. Het gebouw is mede bepalend voor de skyline van Emmeloord. De toren telt negen verdiepingen met twee penthouses die op de 8e en 9e verdieping bestaan uit twee bouwlagen.

Het lint heeft drie hoofdentrees op de begane grond. Het gebouw telt vijf verdiepingen. De appartementen worden twee-aan-twee ontsloten door een lift en een trappenhuis. De appartementen van de eerste twee woonlagen op de eerste en tweede verdieping, bezitten allen een ruime privé-garage en een extra autostalplaats.

Prestige

Emmeloord

BVO:

BOUWJAAR

2005

OPDRACHTGEVER

De Vries Planontwikkeling

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met:

Niets gevonden.