Plan Koster, Appartementencomplex

IJsselmuiden

Plan Koster, Appartementencomplex

NIEUWBOUWPLAN MET EEN INTIEM KARAKTER

Het nieuwbouwplan in IJsselmuiden oogt sfeervol en dorps. Er zal zich nu een nieuwe wijk vormen met diverse woningen: semi-bungalows, rijen eindwoningen, twee-onder-een-kappers en een appartementengebouw. Het totale plan bestaat uit 38 koopwoningen. De wijk kenmerkt zich door een kleinschalig en intiem karakter, en dat op steenworp afstand van het centrum.

LEES MEER
LEES MEER

Op locatie Koster komt een appartementencomplex te bestaan uit 22 appartementen. Dit gebouw zal onderdeel worden van stichting Beter wonen IJsselmuiden, een stichting dat staat voor de kerntaak ‘Beter wonen wil mensen, die dat op eigen kracht niet kunnen, een thuis bieden in een aantrekkelijke woonomgeving.’

In 2009 zijn wij gestart met de planvorming voor herontwikkeling van het terrein koster, voormalig tuincentrum te IJsselmuiden. Veelvuldig overleg en afstemming met de Gemeente Kampen, stedenbouw, landschap, waterschap hebben begin 2013 geleidt tot ontwerp nieuwe bestemmingsplan, welke op 16 Maart 2017 door de raad is goedgekeurd. Op 16 februari 2018 werd er een bijeenkomst op de bouwplaats van het nieuwbouwplan georganiseerd. Dit ter gelegenheid van de officiële start bouw van het project.

nieuwbouw appartementencomplex Koster, Ijsselmuiden
  • Plan Koster, Appartementencomplex
  • IJsselmuiden
  • BVO: 2073m2
  • Nieuwbouw

BOUWJAAR

BOUW/UITVOERING

OPDRACHTGEVER

Ten Brinke vastgoedontwikkeling

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met:

Menu