10 Stadswoningen Burg Vos de Waelstraat

Zwolle

10 Stadswoningen Burg Vos de Waelstraat

HET CENTRUM EN HET PARK OM DE HOEK

De 10 nieuwe woningen liggen rondom een groen hart welke aansluit bij het prachtige voormalige schoolgebouw. Het groene hart is vanuit alle woningen zichtbaar. Het zijn woningen met veel ruimte zowel binnen en buiten. Ze kennen allen een mooie ligging, met veel zon in de tuin.

De woningen hebben drie slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime zolder voor berging/slaapkamer. Daarnaast is er een berging voor fietsen en tuinspullen in de tuin. De woningen zijn onder architectuur ontworpen en worden op een degelijke maar kwalitatief goede bouwwijze gerealiseerd. Zo sluit het ontwerp van het metselwerk aan op de architectuur welke past in deze vooroorlogse wijk.

Centrale ligging
Het schitterende park “Engelse werk” ligt op enkele minuten fietsen en is de ideale plek voor een wandeling of rondje hardlopen. Ook het centrum ligt op 5 minuten fietsen. Voor de dagelijkse boodschappen zijn de supermarkten dichtbij. Wijbenga architecten en adviseurs heeft samen met de opdrachtgever de stedenbouwkundige opzet als ook het ontwerp gemaakt.

Bob: “Als ontwikkelaar | opdrachtgever waarderen we de heldere werkwijze van WAA en dat zij haar verantwoordelijkheid als partij neemt. 
Wij als opdrachtgever hebben de rol om onze uitgangspunten helder te definiëren. Vervolgens werken we per fase uit gepast, dan blijft het proces helder en heb je overzicht… en dat houdt ons ook scherp in de budgetten…..en dat vinden wij belangrijk.”

10 Stadswoningen Burg Vos de Waelstraat

Zwolle

BVO: 10 Stadswoningen

nieuwbouwplan

BOUWJAAR

2018

OPDRACHTGEVER

Junco B.V.

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met: