Poiesz supermarkt

Grou

Poiesz supermarkt

NIEUWBOUW OP DE VOORMALIG LOCATIE POSTKANTOOR

In het Friese Grou werd na jaren van planvorming begin 2016 het beroep van de omwonenden tegen de omgevingsvergunning ongegrond verklaard en kon er gestart worden met de voorbereidingen van de realisatie van de nieuwbouw op de plek van het vroegere postkantoor. Begin 2017 is het filiaal geopend.

Eind 2014 opende Poiesz haar eerste supermarkt in Sneek met de nieuwe formule Puur  Poiesz 2.0. Deze nieuwe winkelstijl kenmerkt zich onder andere aan de binnenzijde door ruimere versafdelingen, een uitgebreider assortiment en mogelijkheid tot zelfscanning. In de meeste gevallen krijgt ook de buitengevel een upgrade of wordt het filiaal uitgebreid. Na de testcase van het eerste filiaal in de nieuwe formule is er een plan gemaakt voor alle 68 andere filialen. Inmiddels is een groot deel van de filialen omgebouwd naar de Puur Poiesz 2.0 formule.

In het Friese Grou werd na jaren van planvorming begin 2016 het beroep van de  omwonenden tegen de omgevingsvergunning ongegrond verklaard en kon er gestart worden met de voorbereidingen van de realisatie van de nieuwbouw op de plek van het vroegere postkantoor. Begin 2017 is het filiaal geopend.

Symen en Grytsje (Grou) ‘‘Het is een hele mooie winkel. Wij zijn er heel erg blij mee dat er een super winkel in het centrum van Grou zit. Dit was altijd al zo, maar nu is er een nieuwe winkel en deze is superdesuper. Heel ruim en overzichtelijk. Het assortiment is veel uitgebreider. Een heerlijk gevoel dat je nu niet meer tegen elkaar aan botst, maar heerlijk relaxed boodschappen kunt doen. Zo denkt Symen er ook over. Wat is het ook handig dat je nu de lege flessen voor bij de deur kunt inleveren. Je hoeft nu niet door de hele winkel te lopen voor het inlever punt. Het personeel is ook vriendelijk en behulpzaam. Ook is de zelf scan top. Dit doe ik altijd, heerlijk, zomaar klaar.’’

Poiesz supermarkt

Grou

BVO: 1081m2

Nieuwbouw, voormalig postkantoor

BOUWJAAR

2017

OPDRACHTGEVER

Poiesz Vastgoed b.v.

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met: