Jan de Vos

Sneek

Jan de Vos

OP HET BEDRIJVENTERREIN DE HEMMEN

Aan de Wagenmakerstraat is in 2010 het bedrijfspand voor Jan de Vos automaterialen gerealiseerd. Dit pand van totaal 2.700 m² groot op een kavel van ruim 5.000 m² bestaat uit 3 individueel toegankelijke onderdelen.

Aan de Wagenmakerstraat zijn hierin 2 bedrijven met showrooms van elk ca. 900 m² en aan de Leidekkerstraat eveneens een bedrijf van ca. 900 m² gevestigd. Een zeer functioneel ontwerp, wat ook in uitvoering prijstechnisch goed uitgevoerd kon worden.

Ir. Albrecht Wijbenga is gevraagd om ook de uitstraling van de voorkant te doen aansluiten bij het thema van de andere locaties van Jan de Vos in zowel Heerenveen als Drachten. De grill van een auto, terwijl velen de V- van Vos erin zien. Daarnaast het pand 1 uitstraling te geven, met 3 individuele entrees| gezichten voor bedrijven. Jan de Vos Automaterialen – Gereedschappen is sinds 1969 een technische groothandel gespecialiseerd in het leveren van automaterialen, banden, gereedschappen en kentekenplaten. Zij onderscheidt haar met haar uitgekiende logistieke systeem, waarin zij haar klanten, bijna alle garagebedrijven, vrijwel direct de beschikking over praktisch alle onderdelen van het Nederlandse wagenpark aanbieden. Kroon Technische groothandel is het one-stop shopping adres voor al uw bouwmaterialen; van ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk én bouwmaterialen. Zij zijn in september 2010 in het pand ingetrokken en leveren in Friesland ook aan vele jacht- en scheepsbouwklanten.

Jan de Vos

Sneek

BVO: 2700m2

Nieuwbouw

BOUWJAAR

2010

OPDRACHTGEVER

De Vos automaterialen

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met:

Niets gevonden.