Sportzaal Stedeke

Diepenheim

Sportzaal Stedeke

DIVERSE SPORTEN ONDER EEN DAK

Voor de Gemeente Hof van Twente heeft Wijbenga architecten en adviseurs een project uitgevoerd om de oude sportaccommodatie een nieuw leven in te blazen. Dit project bestond uit een grondige renovatie en uitbreiding van een sterk verouderde sportaccommodatie.

LEES MEER

Zo hebben we de kantine en bijbehorende ruimten opnieuw ingedeeld, de kleedkamers aangepakt waardoor er meer bankruimte is ontstaan en minder tussenruimte, nieuwe sportvloer en schilderwerk op de muren en plafond in de sportzaal, het constructief plaatsen van liggers ter ondersteuning van het dak. Door in een vroeg stadium met 3d impressies te werken konden we de diverse gebruikers snel overtuigen en meekrijgen in het plan en de besluitvorming.  Na uitvoering is er een nette, eigentijdse sportzaal ontstaan die weer jaren mee kan.

sportzaal Stedeke
  • Sportzaal Stedeke
  • Diepenheim
  • BVO: 1245m2
  • renovatie, uitbreiding

BOUWJAAR

2012

OPDRACHTGEVER

Gemeente Hof van Twente

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met:

Menu