Woonark

Heeg

Woonark

WONEN OP HET WATER

Buitengewoon wonen op het water in een woonark, wie wil dit niet? Een leuke uitdaging om hiervoor het interieur ontwerp te maken.

Voor een woonark geldt andere regelgeving dan bij een reguliere woning, je moet creatief en efficiënt omgaan met de ruimte die er is. Een heldere opzet en een duidelijke indeling maken helpen hierbij. Het is van belang om goed te kijken naar de routing en zichtlijnen.

Doordat we de focus verleggen van de verkeerszones naar de verblijfsgebieden, wordt de ruimte optimaal benut. De zichtlijnen naar buiten zijn vrij gelaten, waardoor je niet alleen mooie natuurlijke lichtinval krijgt, maar ook een fijne ruimtebeleving en wordt buiten onderdeel van binnen.

Door een kast in het midden van de ruimte te positioneren creëer je, naast meer bergruimte, 2 leefgebieden. Een knusse woonkamer en een ruime eetkamer met kookeiland, zonder de openheid te verliezen.

In de woonark is gekozen voor een mooie pvc vloer met een eikenhouten look. Verder is de basis licht gehouden met hier en daar een azuur kleur accent en een print on the wall in de eetkamer.

Enorm genieten in deze op eigen-wijze ingerichte woonark.

Woonark

Heeg

BVO: 51 m2 woonkamer / eetkamer 6m2 badkamer

BOUWJAAR

2022

OPDRACHTGEVER

Particulier

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met:

Niets gevonden.