Interieur Siderius heftrucks

Leeuwarden

Interieur Siderius heftrucks

(UIT)ZICHT OP HOOGTE

VISIE

Openheid en transparantie zijn kernwoorden die passen bij Siderius: zodra je binnenstapt kun je direct ervaren waar Siderius voor staat: Intern transport (verticaal en vooruit) – dynamiek! De verschillende bedrijfsonderdelen zijn één familie en worden binnen de inrichting en indeling van het gebouw met elkaar verbonden.

Kenmerkend voor het gebouw zijn de licht- en zichtlijnen, welke zorgen voor fijne werk- en verblijfruimtes. De openheid en het frisse, warme en natuurlijke materiaalgebruik heeft een “huiselijke uitstraling, waardoor je je meteen op je gemak voelt.
Zodra je het terrein oprijdt, word je geleid naar de entree van Siderius, waar het ‘buiten’ overgaat in het ‘binnen’. De entree is een uitnodigend gebaar en leidt je direct in het hart van het bedrijf. Vanuit het centrale ontmoetingspunt heb je zicht (transparantie) op de diverse bedrijfsprocessen.

Samen lunchen of onder het genot van een goede kop koffie overleggen kan in de kantine of bij één van de zitjes in de showroom, met een echt huiskamergevoel!
Op het “knooppunt’(waar verbindingen samenkomen, zoals trap, lift etc.) liggen de facilitaire voorzieningen, zoals de pantry, toiletten, werkkast e.d. Dit maakt deze voorzieningen goed toegankelijk voor een ieder.

Op de verdieping zijn de werkplekken gesitueerd. Vanaf hier of vanuit één van de flex- | spreekplekken kijk je door de vide uit over de showroom. De open werkplekken stimuleren het samenwerken en kennisdeling. Binnen het kantorenlandschap is er aandacht voor akoestiek en privacy.

Inspirerend en vernieuwend! Uitkijkend over het prachtige Friese landschap.

Interieur Siderius heftrucks

Leeuwarden

BVO: Totaal 4000 m2; Kantoren 999 m2; werkruimte 2778 m2; showroom 189 m2

BOUWJAAR

2022

OPDRACHTGEVER

DLT vastgoed

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met: