Hoofdkantoor IJsselmeerBeton

Lemmer

Hoofdkantoor IJsselmeerBeton

UPGRADING EXTERIEUR & INTERIEUR KANTOORPAND AAN LEMMER STRAND

De algemeen directeur van IJB is trots op gepaste Lemster wijze: “We hebben geen lint doorgeknipt, er knalden geen champagnekurken, we zijn gewoon gaan zitten aan onze nieuwe werkplekken en hebben genoten van het uitzicht. Het nieuwe kantoorpand is ons op het lijf geschreven, dat is feestelijk genoeg.”

De IJB Groep heeft in mei 2017 officieel haar intrek genomen in het nieuwe hoofdkantoor direct aan het IJsselmeer. De prachtige ligging aan het IJsselmeer is voor de medewerkers een bron van inspiratie. Ook refereert de locatie aan de herkomst van de IJB Groep, met de IJ van IJB die voor IJsselmeer staat. Uiteraard spelen logistieke voordelen eveneens een grote rol: productie en hoofdkantoor zijn nu gevestigd op 1 locatie.

Naast de architectuur was Wijbenga binnen dit traject ook verantwoordelijke voor het interieur. Het uitgedachte concept van het exterieur vertaalt zich aan de binnenkant in stoer en robuust. Zo is er gekozen voor natuurlijke materialen en kleuren. Zo is het product ‘beton’ waar dit bedrijf om draait veel gebruikt in de afwerking van het ontwerp. Omdat alle ruimtes dezelfde gedachte hebben beleef je de totale feeling.

Hoofdkantoor IJsselmeerBeton

Lemmer

BVO: 1116m2

Interieur, Upgrading

BOUWJAAR

2017

OPDRACHTGEVER

IJB Groep Lemmer

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met: