Paul 25 jaar in dienst!

Deze maand is projectleider Paul Siemonsma 25 jaar in dienst bij Wijbenga Tromp Architecten en Adviseurs. Dit laten wij niet onopgemerkt voorbij gaan!

Het doet ons goed om te zien dat onze collega Paul al zo lang is mee gegroeid met alle afslagen die we onderweg als bedrijf hebben genomen op basis van veranderingen en vernieuwingen.
Paul is gestart als tekenaar. Eén van zijn eerste projecten was het huis van A. Wijbenga sr. Hij werd ingezet als tekenaar, werkvoorbereider, projectleider, uitvoerder, opzichter… een leerzame klus. Tijdens de diverse tekenprojecten heeft Paul zich ontwikkeld tot projectleider en werd hij het aanspreekpunt voor Poiesz. Hij is inmiddels al jaren één van de zeer gewaardeerde projectleiders en ontzorgt hij deze opdrachtgever van begin tot (en met) eind bij de realisatie van de nieuwe Poiesz winkels. Daar is de recente, intensieve verbouwing van Poiesz Vlieland een goed voorbeeld van, deze kan Paul óók op zijn naam kan schrijven!

Paul, je bent een zeer plezierige collega en met jouw ervaring, inzet en verantwoordelijkheidsgevoel ben je en blijf je van grote waarde voor je collega’s en relaties. Je bent een sociale, behulpzame en bij vlagen grappige collega om mee samen te werken. Je jubileum is dan ook een mooie mijlpaal. Om trots op te zijn!

Namens alle collega’s: van harte gefeliciteerd! Wij wensen je nog vele gelukkige jaren toe en hopen nog jaren getuige te zijn van je kennis, aanwezigheid en humor.

#jublieum #waardering #projectleider