Interieur Siderius Heftrucks

Kenmerkend voor het gebouw zijn de licht- en zichtlijnen, welke zorgen voor fijne werk- en verblijfruimtes. De openheid en het frisse, warme en natuurlijke materiaalgebruik heeft een “huiselijke uitstraling, waardoor je je meteen op je gemak voelt.
Zodra je het terrein oprijdt, word je geleid naar de entree van Siderius, waar het ‘buiten’ overgaat in het ‘binnen’. De entree is een uitnodigend gebaar en leidt je direct in het hart van het bedrijf. Vanuit het centrale ontmoetingspunt heb je zicht (transparantie) op de diverse bedrijfsprocessen.

Samen lunchen of onder het genot van een goede kop koffie overleggen kan in de kantine of bij één van de zitjes in de showroom, met een echt huiskamergevoel!
Op het “knooppunt’(waar verbindingen samenkomen, zoals trap, lift etc.) liggen de facilitaire voorzieningen, zoals de pantry, toiletten, werkkast e.d. Dit maakt deze voorzieningen goed toegankelijk voor een ieder.

Op de verdieping zijn de werkplekken gesitueerd. Vanaf hier of vanuit één van de flex- | spreekplekken kijk je door de vide uit over de showroom. De open werkplekken stimuleren het samenwerken en kennisdeling. Binnen het kantorenlandschap is er aandacht voor akoestiek en privacy.

Inspirerend en vernieuwend! Uitkijkend over het prachtige Friese landschap.