Hoogtste punt viering!

Onder het genot van een lekker snack hebben we vorige week met Hakron en alle betrokken partijen het hoogste punt van het logistiek centrum met kantoorgebouw gevierd. De volgende bouwfase van dit unieke en bijzondere gebouw gaat van start en wij kijken alvast uit naar het eindresultaat!

De nieuwbouw wordt gerealiseerd in een stalen geprofileerde plaat, waardoor er ribben in de gevels ontstaan, welke de gevel extra accentueren. De entree met vide en het restaurant zijn terug te zien in de gevel door het toepassen van een witte beplating. Hierdoor wordt de gevel als het ware opengevouwen en ontstaat er een verbinding met buiten. De vide met daklichten verbindt de entree op de begane grond met de kantoren en directie ruimten op de verdiepingen. Door deze vide ontstaat er een visuele verbinding tussen de verschillende verdiepingen.

Menu