GEBRUIKERS KRIJGEN UNIEK KIJKJE IN HUN SCHOOLGEBOUW

Een gewone donderdagmiddag werd wel heel speciaal voor de gebruikers van de nieuwe Mienskipsskoalle De Legeaën te Sibrandabuorren. Terwijl de laatste hand aan de stukken wordt gelegd voor de omgevingsvergunning hebben zij wel al kunnen beleven hoe de nieuwe school straks wordt. Met een VR- bril op ons kantoor kregen ze een goed inzicht in de ruimten en functionaliteit en hebben ze kunnen zien dat vanaf het structuurontwerp, voorontwerp en nu het definitief ontwerp hun wensen zijn vertaald en technisch uitgewerkt. “Fantastisch!”  was de eerste reactie, dit zou iedereen op deze manier moeten zien, je staat gewoon al in je gebouw. Gebruikers in een vroeg stadium al meenemen in hun gebouw zorgt ervoor dat er weinig tot geen verrassingen meer bij de oplevering zijn. Het overbrengen van het concept op gebouw- en interieurniveau gaat op deze manier erg natuurlijk.

Mienskipsskoalle Sibrandabuorren
Menu