Dank Hans Greidanus

Dank Hans Greidanus

Afgelopen vrijdag 6 juli was de oplevering en tevens de opening van IKC Middelsee Leeuwarden. De bestuurder van PCBO Leeuwarden Hans Greidanus sprak mooie woorden en bedankte iedereen. Gezamenlijk is er iets bijzonders boven water gekomen; het nieuwe IKC Middelsee!

In de nieuwe wijk Middelsee staat deze school van 2.400 m2; een prachtig gebouw en omgeving waar echt het onderwijs van de toekomst plaats gaat vinden. Vanaf het nieuwe schooljaar, 4 september, zullen de deuren van IKC Middelsee openen voor de kinderen.
Bewust duurzaam gedrag, het thema water staat hierin centraal. Ter illustratie door het opvangen van regenwater in ondergrondse waterbuffers en dit gebruiken voor het doorspoelen van de toiletten  groeien kinderen op met ‘bewust omgaan met water’.

Het was een mooi proces, prettig samen optrekken en een ambitie waarmaken; dit heeft geleidt tot de realisatie van dit mooie project IKC Middelsee in Leeuwarden. Dit was het laatste project van Hans Greidanus en wij zijn hem zeer dankbaar voor de fijne samenwerking en de inspiratie die hij voor velen was.
Hans Greidanus neemt afscheid en gaat na 45 dienstjaren per 1 september met zijn welverdiende pensioen!

IKC MIDDELSEE