Bouwupdate Hakron Harderwijk

Er wordt volop gewerkt aan het nieuwe logistiek centrum met kantoren. De vloeren zijn gelegd en ook de vide met fraaie trappartijen in de kern van het gebouw, die een prachtige doorkijk geeft worden goed zichtbaar. De plattegronden zijn opgezet met een heldere en flexibele indeling met duidelijke zones. In de kern het ontmoeten en samenwerken, daarom heen de trafficzones en aan de gevelzijde de kantoorruimtes met zicht naar buiten én naar binnen. Hier kan men zich goed terugtrekken om geconcentreerd te werken.

Momenteel wordt ook de laatste hand gelegd aan de gevels, die worden gerealiseerd in een stalen geprofileerde plaat, waardoor er ribben in de gevels ontstaan, welke de gevel extra accentueren. De entree met vide en het restaurant zijn terug te zien in de gevel door het toepassen van een witte beplating. Hierdoor wordt de gevel als het ware opengevouwen en ontstaat er een verbinding met buiten.

Over Hakron Harderwijk

Hakron is toeleverancier van producten voor de bouw en een prominente speler binnen Nederland en België. De huidige logistiek en de afmetingen van de opstallen vormen een beperking voor efficiënte bedrijfsvoering, daarom is er gekozen voor nieuwbouw. Op het bedrijventerrein in Harderwijk komt het nieuwe gebouw te staan, dit gebouw bestaat uit een logistiek centrum en een kantoorgedeelte.

Menu