Tennishal Sneek

Sneek

Tennishal Sneek

WEER EEN FRISSE UITSTRALING

De Tennishal heeft in de zomer van 2015 een complete metamorfose ondergaan. De modernisering van de vierbaanse tennishal op sportcomplex Tinga mag zowel van buiten als van binnen als geslaagd worden beschouwd.

LEES MEER

De ouderwetse kleurstelling met bruintinten aan de buitenkant is vervangen door een lichte kleur. Het dak is gerenoveerd en wordt uitgerust met een geraffineerde belijning die de curves van een bal verbeeld. De grootste verandering binnen onderging de kantineruimte. De houten vloer vervangt het uitgeleefde tapijt. Er is een compleet nieuwe bar gerealiseerd met een moderne zithoek, dit tezamen geeft de verblijfsruimte een frisse uitstraling. De tennishal wordt verlicht door ledverlichting, die het daglicht beter benadert. De vertrouwde groene speelvloer is gerenoveerd en een kwartet van nieuwe netten maakt het plaatje compleet.

Tennishal Sneek
  • Tennishal Sneek
  • Sneek
  • BVO: buitengevels, kantine
  • Interieur, Upgrading

BOUWJAAR

2015

OPDRACHTGEVER

Tenniscentrum de vliegende bal Sneek

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met:

Menu