Tenniscentrum Nomi

Sneek

Tenniscentrum Nomi

VAN TWEE NAAR ÉÉN KANTINE

Tennishal Nomi is behoorlijk groeiend. Naast uiteraard de hoofdzaak tennissen, is het ook belangrijk om goede ‘secundaire’ voorzieningen te hebben. De ruimtes voor het zomerseizoen zijn gebouwd in 1993 en de tennishal, alsmede ook de ruimtes voor het winterseizoen zijn gerealiseerd in 2003. Dat verdiende een upgrade.

LEES MEER

De aanbouw geschakeld aan de tennishal is los van de bestaande accommodatie gerealiseerd. Deze dubbele ruimtes werden elk 50% per jaar gebruikt en hadden het allebei te kort aan ruimte. Gezien de positieve ontwikkelingen binnen de tennisclub was de behoefte aan een volgende stap, het uitbreiden van de zomer kantine en de bestuurskamer. Het ligt voor de hand om een uitbouw van de kantine als bestuurskamer te realiseren, echter blijft het ‘hokjesgevoel’ en de dubbele ruimtes (alsmede de exploitatielasten).

Ons is gevraagd te kijken naar alternatieve oplossingen, vanuit een meer integrale visie, waarbij er optimaal gebruik wordt gemaakt van de ruimtes, voorzieningen en exploitatielasten, maar vooral om gastvrije uitstraling te vergroten, dit in lijn met de positieve ontwikkelingen binnen de club.

De zichtlijnen naar de velden buiten is fors uitgebreid en heeft het een grote duidelijke entree en kantine gekregen. Op 1 April 2017 werd het buitenseizoen weer geopend en is de nieuwe kantine met duidelijke entree in gebruik genomen.

tennisvelden Nomi Sneek
  • Tenniscentrum Nomi
  • Sneek
  • BVO: Kantine, bestuurskamer
  • Interieur, Uitbreiding

BOUWJAAR

2017

OPDRACHTGEVER

Bouwcollectief Sneek

DEEL DIT PROJECT:

In samenwerking met:

Menu