BIM

Building Information Modeling, kortweg BIM heeft als centraal idee een digitaal driedimensionaal gebouwmodel waarin alle informatievoor het ontwerp-, bouw- en beheerproces zijn geïntegreerd en waarmee door alle betrokken partijen wordt gewerkt. Wijbenga rchitecten en adviseurs is voorloper op het toepassen van Building Information Modeling, ofwel BIM.

Met de opdrachtgever en de betrokken partijen zien wij en groeiend belang voor het toepassen van BIM. Wijbenga architecten en adviseurs ervaart dat er behoefte is aan concrete, betrouwbare en uniforme informatie over een woning, het gebouw, de school of het multifunctionele gebouw . Enerzijds in het kader van contractmanagement en vastgoedmanagement, anderzijds ten behoeve van kwaliteitsmanagement. Verder draagt BIM bij aan het terugdringen van faalkosten in realisatie, beheer en gebruik van gebouwen in het algemeen.

Wijbenga architecten en adviseurs beheerst als innovatief architectenbureau het Building Information Modeling, ten behoeve van het ontzorgen van haar klanten gedurende het gehele ontwerp- en bouwproces. Uiteraard op basis van onze noordelijke nuchterheid, praktische instelling en no-nonsense mentaliteit.

Zie hieronder de gerealiseerd BIM – werken
  • Molenmaker Techniek Sneek, Bedrijfgebouw
  • Uitbouw van een woning in Sneek
  • Poiesz Supermarkten
  • Poiesz Buitenpost
  • Proceshal 1 IJB Groep te Lemmer

Seniorenwoningen, rijwoningen en tweekappers IJsselmuiden

Maak eens kennis met Wijbenga architecten en adviseurs. Bel voor onze werkwijze met BIM: 0515 42 58 00. Of klik hier voor een visuele uitleg over BIM.

BIM